Administratief Medewerkster

Over deze vacature

Wil jij werken bij 1 van de snelst groeiende Nederlandse marketingbureaus?

Ben jij een powervrouw die niet makkelijk over zich heen laat lopen en durf je te zeggen wat je denkt?

Dan zijn wij wellicht opzoek naar jou.

Blue Shark heeft een vacature beschikbaar voor een zelfverzekerde administratief medewerker die verantwoordelijkheid wil nemen, zelfvertrouwen uit kan stralen en een uitdaging niet uit de weg gaat.

Je ontvangt bezoekers in ons nieuwe kantoor in Zwolle, staat in nauw contact met het management, denkt actief mee over het verbeteren en herstructureren van bedrijfsprocessen, verwerkt facturen, houdt de administratie op orde en zorgt voor een verzorgde uitstraling van het kantoor. Daarnaast ben jij de verbindende schakel binnen ons snel groeiende team van specialisten.

Kortom, als administratief medewerker bij Blue Shark hoef je je niet snel te vervelen, heb je voldoende afwisselingen en kom je talloze uitdagingen tegen (die jij uiteraard niet uit de weg gaat).

Ook heb je diverse doorgroeimogelijkheden, zijn er opties tot het volgen van opleidingen en profiteer je van heerlijke secundaire voorwaarden.

Daarnaast sluiten we de week altijd gezamenlijk af op vrijdag met een gezellige borrel, welke om 16:00, dus tijdens betaalde werktijd, begint en op kosten van Blue Shark is.

Als administratief medewerkster ben jij onder andere verantwoordelijk voor de volgende taken:

Jouw dagelijkse taken bestaan onder andere uit:

– Bezoekers ontvangen en verwelkomen in ons kantoor
– Administratieve werkzaamheden
– Facturen verwerken
– Contact met debiteuren / crediteuren
– Systemen met resultaten up-to-date houden
– Contact met de boekhouder / accountant / fiscalist
– Administratie optimaliseren en verbeteren
– E-mail correspondentie
– Facturen opstellen
– Office management
– Direct en dagelijks contact met het management
– Organiseren van vergaderingen
– Het bijhouden en ordenen van agenda’s

Verwachtingen

Bij Blue Shark houden we van een open, transparante en eerlijke cultuur. Daarom kunnen we beter met de deur in huis vallen door jou te vertellen wat wij van jou verwachten en wat jij van ons kunt verwachten.

Vereisten voor deze job:

Wat we bieden:

Extra voordelen

25 betaalde vakantiedagen

8% vakantiegeld & reiskosten vergoed

Lucratieve bonusregeling

Betaalde vrijmibo vanaf 16:00 uur

Laptop en Airpods van de zaak

Extra cursussen mogelijk

In het kort

Functie:

Admin. Medewerkster

salaris:

€ 1.800 - € 2.500

ervaring:

Minimaal 1 jaar ervaring

Adres:

Conradstraat 1 8013 RN te Zwolle
Nederland

Kantoor

Meldingen Bij Een Nieuwe Vacature?

Laat je e-mailadres achter en we sturen je een mail!

Sollicitatie Procedure

Blue Shark staat voor transparantie en jij wil waarschijnlijk weten waar je op dit moment staat. Hieronder lichten we onze sollicitatie procedure in detail toe.

Heb je een vacature gevonden die bij je past? Geweldig! De eerste stap is om een online sollicitatie in te dienen. Gelukt? Dan hoef jij alleen maar af te wachten, want wij beoordelen de sollicitatie intern om vervolgens contact met jou te zoeken.

Zodra wij telefonisch contact met je opnemen is jouw sollicitatie door onze eerste beoordeling heen gekomen en willen we graag meer van je weten. Je bent een stap dichterbij jouw droombaan! We nemen even contact met je op om alvast kort kennis te maken en zodat we een persoonlijk gesprek kunnen plannen op 1 van onze locaties.

Tijdens het eerste gesprek gaan we in op de details. We willen weten wie je bent en vertellen jou alles wat je maar wil weten over Blue Shark of de functie die jou zo leuk en uitdagend lijkt. Tijdens dit gesprek zal er veel duidelijk worden en bekijken we of er daadwerkelijk een match is.

We gaan er natuurlijk vanuit dat we een erg positief eerste gesprek hebben gehad en dat we door kunnen naar ons 2e persoonlijke gesprek. Hierin gaan we natuurlijk diep in op belangrijke zaken zoals jouw salaris, startfunctie, bonusregeling en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Is de klik er nog steeds en sluit jouw persoonlijkheid ook nog eens aan op de visie van Blue Shark? Dan kunnen we beginnen aan het papierwerk en onderhandelen over jouw exacte contract en bijbehorende voorwaarden. Hebben we een deal? Fantastisch! Dan hoeven we alleen nog allebei een krabbel te zetten en gaan we samen een mooi avontuur aan.

Contract getekend? Welkom bij Blue Shark! Gefeliciteerd. We plannen een officiele kennismaking zodat jij jouw komende werkplek en collega’s alvast kunt leren kennen. Tijdens jouw officiele eerste werkdag starten we met de inwerkperiode en kunnen we je officieel verwelkomen bij Blue Shark!