eMail Marketing Specialist (36-40u)

Over deze vacature

Ben jij de eMail Marketing Expert die het vertrouwen van ondernemers in marketingbureaus komt herstellen?

Is data jouw tweede natuur en ben jij een expert die de aandacht kan trekken in krachtig geschreven e-mails, een ijzersterke strategie en sublieme (automatische) eMail flows? 

Kom ons team versterken en volg ons in de diepe en uitdagende wateren van eMail Marketing.

Blue Shark is een gepassioneerde marketing agency gevuld met absolute a-players in de marketing & sales. We veranderen het imago van marketing agencies door de beste resultaten te halen die een marketingbureau ooit gehaald heeft en laten alle ‘cowboys’ in het duister tasten.

We streven naar de beste customer journey, de beste resultaten, transparantie en de hoogste tevredenheid onder onze klanten die we kunnen halen.

Blue Shark groeit SNEL!

Zo genereert Blue Shark jaarlijks meer dan € 8.750.000 in KEIHARDE omzet voor onze klanten en hebben we meer dan € 2.250.000 aan jaarlijkse ADSPEND in beheer.

Inderdaad, wij schepen geen klanten af met vage statistieken waar ze niks aan hebben. Bij ons draait het om de ROAS.

Goed, genoeg over ons. Laten we het eens over jou hebben, want…..

Wellicht zijn we opzoek naar jou om ons team van marketingprofessionals te versterken.

Ben jij de persoon die….

Klaar is met vervelende collega’s die je energie de hele week schaamteloos wegzuigen?

Er geen zin meer in heeft om keihard te werken voor een magere beloning en amper doorgroeimogelijkheden?

Inmiddels iedere dag moe wakker wordt, blij is als het 17:00 uur is en hier eindelijk verandering in wil brengen?

Enorm dedicated en serieus in het veranderen van het huidige landschap met betrekking tot marketingbureaus?

Blue Shark is opzoek naar een eMail Marketing Specialist zoals we het noemen. Iemand die er geen genoeg van kan krijgen.

Een persoon met een vechtersmentaliteit.

Een killer.

Iemand die in ons team past, wil doorgroeien en zijn absolute a-game in brengt. Iedere dag.

Kan je niet wachten om jezelf om te toveren van generalist tot specialist en droom je ervan om de uitdaging aan te gaan zodat je nog dieper in de complexe mythologie te duiken genaamd eMail Marketing.

Als onze eMail Marketing Specialist ben jij verantwoordelijk voor je eigen klantportfolio en manage je de eMail-campagnes- en flows. Je onderhoudt dagelijkse contact met je klanten en bouwt een sterke band op met je klanten.

Daarnaast run je eMail campagnes voor onze eigen merken en bewaak je de resultaten. Je werkt samen met een team dat rechtsteek uit ‘the field’ komt. Bij Blue Shark heb je niks aan warrige theorie. Het draait om verantwoordelijkheid en keiharde resultaten.

Alright, even concreet… We zoeken naar een specialist die in staat is het volgende naar een volledig nieuwe dimensie te tillen:

Het opzetten en managen van eMail campagnes- en automatiseringen (flows) voor onze klanten.

Het op dagelijkse basis analyseren van data en hierop inspelen.

Nieuwe teksten schrijven en aanpassen. Daarmee bedoel ik copy that sells.

Contact onderhouden met klanten via ons communicatieplatform, snel inspelen op vragen en we hechten veel waarde aan onze reactietijd.

Nieuwe kansen kunnen identificeren voor zowel onze klanten als onze eigen business en dit ook voor durft te leggen bij het management.

Blue Shark heeft geen behoefte aan ja-knikkers. We zoeken iemand die weet waar hij voor staat en dit op dagelijkse basis durft te uiten.

Dus als jij opzoek bent naar een positie binnen een snelgroeiend bedrijf, en met snelgroeiend bedoel ik ook echt snelgroeiend.

Een plek waar je jezelf thuis voelt. Werk waarvoor je iedere dag voor de wekker wakker wordt (aldus ons huidige team) en een functie met verantwoordelijkheid.

Dan verwelkomen we JOU binnenkort misschien wel als family-member.

Klinkt als een sprookje?

Dit is wat je als volgt moet doen.

Reageer op deze vacature en neem de tijd om een motivatie te schrijven.

En dan bedoel ik geen standaard nonsense, daar hebben we inmiddels genoeg van gezien.

‘’Hoi, ik ben Pietje uit Swifterbant en ik ben erg gemotiveerd voor deze functie omdat ik denk dat ik jullie team kan versterken. Ik hou van wandelen, sporten en reizen……’’

Nee, we willen de details.

Zo uitgebreid mogelijk.

Waarom wil je bij Blue Shark werken als eMail Marketing Specialist?

En als je dit verzonden hebt nodigen we je uit bij ons op kantoor voor een gesprek.

Als de klik er is voor een tweede gesprek en daarna kan de bal snel gaan rollen.

Succes!

Verwachtingen

Bij Blue Shark houden we van een open, transparante en eerlijke cultuur. Daarom kunnen we beter met de deur in huis vallen door jou te vertellen wat wij van jou verwachten en wat jij van ons kunt verwachten.

Vereisten voor deze job:

Wat we bieden:

Extra voordelen

25 betaalde vakantiedagen

8% vakantiegeld & reiskosten vergoed

Lucratieve bonusregeling

Betaalde vrijmibo vanaf 16:00 uur

Laptop en Airpods van de zaak

Extra cursussen mogelijk

In het kort

Functie:

Paid Social Specialist

salaris:

€ 2.500 - € 3.250

ervaring:

Minimaal 1 jaar ervaring

Adres:

Conradstraat 1 8013 RN te Zwolle
Nederland

Kantoor

Meldingen Bij Een Nieuwe Vacature?

Laat je e-mailadres achter en we sturen je een mail!

Sollicitatie Procedure

Blue Shark staat voor transparantie en jij wil waarschijnlijk weten waar je op dit moment staat. Hieronder lichten we onze sollicitatie procedure in detail toe.

Heb je een vacature gevonden die bij je past? Geweldig! De eerste stap is om een online sollicitatie in te dienen. Gelukt? Dan hoef jij alleen maar af te wachten, want wij beoordelen de sollicitatie intern om vervolgens contact met jou te zoeken.

Zodra wij telefonisch contact met je opnemen is jouw sollicitatie door onze eerste beoordeling heen gekomen en willen we graag meer van je weten. Je bent een stap dichterbij jouw droombaan! We nemen even contact met je op om alvast kort kennis te maken en zodat we een persoonlijk gesprek kunnen plannen op 1 van onze locaties.

Tijdens het eerste gesprek gaan we in op de details. We willen weten wie je bent en vertellen jou alles wat je maar wil weten over Blue Shark of de functie die jou zo leuk en uitdagend lijkt. Tijdens dit gesprek zal er veel duidelijk worden en bekijken we of er daadwerkelijk een match is.

We gaan er natuurlijk vanuit dat we een erg positief eerste gesprek hebben gehad en dat we door kunnen naar ons 2e persoonlijke gesprek. Hierin gaan we natuurlijk diep in op belangrijke zaken zoals jouw salaris, startfunctie, bonusregeling en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Is de klik er nog steeds en sluit jouw persoonlijkheid ook nog eens aan op de visie van Blue Shark? Dan kunnen we beginnen aan het papierwerk en onderhandelen over jouw exacte contract en bijbehorende voorwaarden. Hebben we een deal? Fantastisch! Dan hoeven we alleen nog allebei een krabbel te zetten en gaan we samen een mooi avontuur aan.

Contract getekend? Welkom bij Blue Shark! Gefeliciteerd. We plannen een officiele kennismaking zodat jij jouw komende werkplek en collega’s alvast kunt leren kennen. Tijdens jouw officiele eerste werkdag starten we met de inwerkperiode en kunnen we je officieel verwelkomen bij Blue Shark!