Head of Marketing

Over deze vacature

Ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Eentje met veel verantwoordelijkheden?

Lees dan even verder.

Blue Shark is opzoek naar een marketingmanager.

Als marketingmanager binnen Blue Shark ben jij verantwoordelijk voor alle campagnes die wij beheren voor onze klanten op het gebied van paid advertising, dus kanalen zoals Google Ads, Facebook, Instagram en TikTok.

Je waarborgt de resultaten, je waarborgt de kwaliteit van onze communicatie naar klanten en partners en jij bent het eerste aanspreekpunt voor jouw team van paid specialisten.

Daarnaast ben jij in staat om mensen te coachen en beschik je over stalen zenuwen.

Wanneer iedereen zich druk maakt? Blijf jij kalm en weet je de rust terug te brengen. 

Kortom, jij ziet (of vindt) altijd een passende oplossing en je bent in staat deze over te brengen en uit te voeren.

Je staat in contact met onze klanten en jij ademt de cultuur binnen Blue Shark. Dit kun jij 1-op-1 overdragen op onze klanten én ons team.

Als jij genoeg hebt van de standaard jobs, toe bent aan iets met toekomstperspectief en eentje waar jij je ei volledig in kwijt kan?

Oftewel, jouw ultieme job is er eentje met veel vrijheid, veel verantwoordelijkheid en je zoekt thrill en uitdaging.

Geloof me, Blue Shark is voor jou.

Ons team is jong, het bedrijf groeit snel en onze werkwijze is succesvol.

Blue Shark genereert jaarlijks meer dan € 8.750.000 in KEIHARDE omzet voor onze klanten en we hebben meer dan € 2.250.000 aan jaarlijkse ADSPEND in beheer.

Inderdaad, wij schepen geen klanten af met vage statistieken waar ze niks aan hebben. Bij ons draait het om de ROAS.

Kun je niet wachten om je aan te sluiten bij Blue Shark?

Solliciteer dan direct door op de onderstaande knop te klikken en wellicht spreken we elkaar snel!

Verwachtingen

Bij Blue Shark houden we van een open, transparante en eerlijke cultuur. Daarom kunnen we beter met de deur in huis vallen door jou te vertellen wat wij van jou verwachten en wat jij van ons kunt verwachten.

Vereisten voor deze job:

Wat we bieden:

Extra voordelen

25 betaalde vakantiedagen

8% vakantiegeld & reiskosten vergoed

Lucratieve bonusregeling

Betaalde vrijmibo vanaf 16:00 uur

Laptop en Airpods van de zaak

Extra cursussen mogelijk

In het kort

Functie:

Head of Marketing

salaris:

€ 3.500 - € 4.500

ervaring:

Minimaal 3 jaar ervaring

Adres:

Conradstraat 1 8013 RN te Zwolle
Nederland

Kantoor

Meldingen Bij Een Nieuwe Vacature?

Laat je e-mailadres achter en we sturen je een mail!

Sollicitatie Procedure

Blue Shark staat voor transparantie en jij wil waarschijnlijk weten waar je op dit moment staat. Hieronder lichten we onze sollicitatie procedure in detail toe.

Heb je een vacature gevonden die bij je past? Geweldig! De eerste stap is om een online sollicitatie in te dienen. Gelukt? Dan hoef jij alleen maar af te wachten, want wij beoordelen de sollicitatie intern om vervolgens contact met jou te zoeken.

Zodra wij telefonisch contact met je opnemen is jouw sollicitatie door onze eerste beoordeling heen gekomen en willen we graag meer van je weten. Je bent een stap dichterbij jouw droombaan! We nemen even contact met je op om alvast kort kennis te maken en zodat we een persoonlijk gesprek kunnen plannen op 1 van onze locaties.

Tijdens het eerste gesprek gaan we in op de details. We willen weten wie je bent en vertellen jou alles wat je maar wil weten over Blue Shark of de functie die jou zo leuk en uitdagend lijkt. Tijdens dit gesprek zal er veel duidelijk worden en bekijken we of er daadwerkelijk een match is.

We gaan er natuurlijk vanuit dat we een erg positief eerste gesprek hebben gehad en dat we door kunnen naar ons 2e persoonlijke gesprek. Hierin gaan we natuurlijk diep in op belangrijke zaken zoals jouw salaris, startfunctie, bonusregeling en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Is de klik er nog steeds en sluit jouw persoonlijkheid ook nog eens aan op de visie van Blue Shark? Dan kunnen we beginnen aan het papierwerk en onderhandelen over jouw exacte contract en bijbehorende voorwaarden. Hebben we een deal? Fantastisch! Dan hoeven we alleen nog allebei een krabbel te zetten en gaan we samen een mooi avontuur aan.

Contract getekend? Welkom bij Blue Shark! Gefeliciteerd. We plannen een officiele kennismaking zodat jij jouw komende werkplek en collega’s alvast kunt leren kennen. Tijdens jouw officiele eerste werkdag starten we met de inwerkperiode en kunnen we je officieel verwelkomen bij Blue Shark!