Junior Marketing Consultant

Over deze vacature

Blue Shark is een toonaangevend marketingbedrijf dat innovatieve en resultaatgerichte marketingoplossingen biedt aan onze klanten.

We zijn trots op ons team van marketingexperts en onze toewijding om de beste diensten aan onze klanten te leveren.

We zijn momenteel op zoek naar een Junior Marketing Consultant om ons team te versterken en te helpen bij het realiseren van onze missie om de groei en ontwikkeling van onze klanten te stimuleren.

Omschrijving

Als Junior Marketing Consultant bij Blue Shark werk je nauw samen met onze Senior Marketing Consultants om effectieve marketingstrategieën te ontwikkelen en te implementeren voor onze klanten.

Je zult verantwoordelijk zijn voor het analyseren van markt- en klantgegevens om inzichten te verkrijgen en de resultaten van onze klanten te verbeteren.

Bovendien zul je bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe ideeën en het uitvoeren van verschillende marketingcampagnes.

Verwachtingen

Bij Blue Shark houden we van een open, transparante en eerlijke cultuur. Daarom kunnen we beter met de deur in huis vallen door jou te vertellen wat wij van jou verwachten en wat jij van ons kunt verwachten.

Vereisten voor deze job:

Wat we bieden:

Extra voordelen

25 betaalde vakantiedagen

8% vakantiegeld & reiskosten vergoed

Lucratieve bonusregeling

Betaalde vrijmibo vanaf 16:00 uur

Laptop en Airpods van de zaak

Extra cursussen mogelijk

In het kort

Functie:

Jr. Marketing Consultant

salaris:

€ 1.800 - € 2.250 (excl. provisie en bonus)

ervaring:

0 - 2 jaar ervaring

Adres:

Conradstraat 1 8013 RN te Zwolle
Nederland

Kantoor

Als je denkt dat je aan de bovenstaande vereisten voldoet en klaar bent voor een nieuwe uitdaging, neem dan contact op met onze Head of Sales, Dennie Mulder, via 06-38449370 of stuur een e-mail naar dennie.mulder@blue-shark.nl. We kijken uit naar je sollicitatie en de mogelijkheid om samen te werken aan de groei en ontwikkeling van ons bedrijf.

Meldingen Bij Een Nieuwe Vacature?

Laat je e-mailadres achter en we sturen je een mail!

Sollicitatie Procedure

Blue Shark staat voor transparantie en jij wil waarschijnlijk weten waar je op dit moment staat. Hieronder lichten we onze sollicitatie procedure in detail toe.

Heb je een vacature gevonden die bij je past? Geweldig! De eerste stap is om een online sollicitatie in te dienen. Gelukt? Dan hoef jij alleen maar af te wachten, want wij beoordelen de sollicitatie intern om vervolgens contact met jou te zoeken.

Zodra wij telefonisch contact met je opnemen is jouw sollicitatie door onze eerste beoordeling heen gekomen en willen we graag meer van je weten. Je bent een stap dichterbij jouw droombaan! We nemen even contact met je op om alvast kort kennis te maken en zodat we een persoonlijk gesprek kunnen plannen op 1 van onze locaties.

Tijdens het eerste gesprek gaan we in op de details. We willen weten wie je bent en vertellen jou alles wat je maar wil weten over Blue Shark of de functie die jou zo leuk en uitdagend lijkt. Tijdens dit gesprek zal er veel duidelijk worden en bekijken we of er daadwerkelijk een match is.

We gaan er natuurlijk vanuit dat we een erg positief eerste gesprek hebben gehad en dat we door kunnen naar ons 2e persoonlijke gesprek. Hierin gaan we natuurlijk diep in op belangrijke zaken zoals jouw salaris, startfunctie, bonusregeling en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Is de klik er nog steeds en sluit jouw persoonlijkheid ook nog eens aan op de visie van Blue Shark? Dan kunnen we beginnen aan het papierwerk en onderhandelen over jouw exacte contract en bijbehorende voorwaarden. Hebben we een deal? Fantastisch! Dan hoeven we alleen nog allebei een krabbel te zetten en gaan we samen een mooi avontuur aan.

Contract getekend? Welkom bij Blue Shark! Gefeliciteerd. We plannen een officiele kennismaking zodat jij jouw komende werkplek en collega’s alvast kunt leren kennen. Tijdens jouw officiele eerste werkdag starten we met de inwerkperiode en kunnen we je officieel verwelkomen bij Blue Shark!