Stagiair Sales & Marketing

Over deze vacature

Blue Shark is een innovatief marketingbedrijf dat zich richt op het bieden van de beste oplossingen voor onze klanten. 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagiair die ons team komt versterken. Als stagiair Sales & Marketing krijg je de kans om ervaring op te doen in een professionele werkomgeving en te werken aan uitdagende projecten voor onze klanten.

Omschrijving

Als stagiair Sales & Marketing bij Blue Shark ga jij voornamelijk leads bellen om een strategiegesprek in te plannen met een Senior Marketing Consultant of de Head of Sales. 

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor potentiële klanten en weet door jouw enthousiasme en overtuigingskracht de interesse van potentiële klanten te wekken. 

Daarnaast ondersteun je bij het ontwikkelen en uitvoeren van marketingcampagnes, het creëren van content en het uitvoeren van marktonderzoek. 

Je assisteert bij het onderhouden van klantrelaties en het opstellen van rapportages.

Verwachtingen

Bij Blue Shark houden we van een open, transparante en eerlijke cultuur. Daarom kunnen we beter met de deur in huis vallen door jou te vertellen wat wij van jou verwachten en wat jij van ons kunt verwachten.

Wat verwachten we van jou?

Wat heeft Blue Shark te bieden?

Als je geïnteresseerd bent in deze uitdagende stage en klaar bent om ervaring op te doen in de marketingbranche, stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar onze Head of Sales, Dennie Mulder, via dennie.mulder@blue-shark.nl. Wij bieden een dynamische stageomgeving met de mogelijkheid om te leren en te groeien binnen ons team van marketingexperts.

In het kort

stage:

Stagiair Sales & Marketing

salaris:

Stagevergoeding

ervaring:

Geen ervaring benodigd

Adres:

Conradstraat 1 8013 RN te Zwolle
Nederland

Kantoor

Meldingen Bij Een Nieuwe Vacature?

Laat je e-mailadres achter en we sturen je een mail!

Sollicitatie Procedure

Blue Shark staat voor transparantie en jij wil waarschijnlijk weten waar je op dit moment staat. Hieronder lichten we onze sollicitatie procedure in detail toe.

Heb je een vacature gevonden die bij je past? Geweldig! De eerste stap is om een online sollicitatie in te dienen. Gelukt? Dan hoef jij alleen maar af te wachten, want wij beoordelen de sollicitatie intern om vervolgens contact met jou te zoeken.

Zodra wij telefonisch contact met je opnemen is jouw sollicitatie door onze eerste beoordeling heen gekomen en willen we graag meer van je weten. Je bent een stap dichterbij jouw droombaan! We nemen even contact met je op om alvast kort kennis te maken en zodat we een persoonlijk gesprek kunnen plannen op 1 van onze locaties.

Tijdens het eerste gesprek gaan we in op de details. We willen weten wie je bent en vertellen jou alles wat je maar wil weten over Blue Shark of de functie die jou zo leuk en uitdagend lijkt. Tijdens dit gesprek zal er veel duidelijk worden en bekijken we of er daadwerkelijk een match is.

We gaan er natuurlijk vanuit dat we een erg positief eerste gesprek hebben gehad en dat we door kunnen naar ons 2e persoonlijke gesprek. Hierin gaan we natuurlijk diep in op belangrijke zaken zoals jouw salaris, startfunctie, bonusregeling en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Is de klik er nog steeds en sluit jouw persoonlijkheid ook nog eens aan op de visie van Blue Shark? Dan kunnen we beginnen aan het papierwerk en onderhandelen over jouw exacte contract en bijbehorende voorwaarden. Hebben we een deal? Fantastisch! Dan hoeven we alleen nog allebei een krabbel te zetten en gaan we samen een mooi avontuur aan.

Contract getekend? Welkom bij Blue Shark! Gefeliciteerd. We plannen een officiele kennismaking zodat jij jouw komende werkplek en collega’s alvast kunt leren kennen. Tijdens jouw officiele eerste werkdag starten we met de inwerkperiode en kunnen we je officieel verwelkomen bij Blue Shark!